#Foto i skogen med Klara

2
860
visningar

Idag var jag och Klara ute och gick i skogen. Där såg vi massor med myror, säker mer än två stycken. Sen hittade vi fåglar som flög i luften och matade sina barn. Här kommer ett par bilder från skogsturen. Idag körde vi med Sigmas 50-500.

Ingen redigering av bilderna. Överlagda, krympta och sparade med Nikon ViewNX.

Ute efter stigen
Hittat myror som ska fotas
Ris
Känns bekant?
Två fåglar som pratar
Vi träffade mamma i skogen
Sen gick vi hem...
och fotograferade fler fåglar

 

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggEtt par foton från sommaren 2010 #foto
Nästa inläggMacro i fokus
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.