Mera macro #foto

0
1004
visningar

Öser på med fler macrofoton från ikväll. Denna gång använde jag mig av två close-up linser på en Tamron 90mm. Tog en med mitt lillfinger man förstår skalan det handlar om.

 

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggMacro i fokus
Nästa inlägg#HiKeyLoLife #foto utställning
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.