Fredagen i #foto med arga fåglar

0
400
visningar

Idag har vi svettats som smågrisar. Lite som dom där i Angry Birds. Ja, när det hettar till och det kommer flygande ett par förbannade fåglar och bombarderar vårt trähus. Vi såg ett kraschat ägg idag. Det måste ha varit dom gröna grisarnas hämnd. Efter ett mödosamt slit så var vi äntligen vid ankdammen. Idag var det faktiskt fåglar där. Hör och häpna. Det blev inte så många foton idag då överhettningen var ett faktum. Ja, på mig men inte kameran. Aftonen gick i grillens tecken fast utan dansk gladporr. Nåja, här är ett par foton från idag.

Relaterade bilder:

Visa tidigare inlägg#HiKeyLoLife #foto utställning
Nästa inläggPorträtt i sommarkväll #foto
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.