Fantastiska naturfoton #foto

0
453
visningar

I ett sådant tillfälle att man står uppe på en höjd och blickar ut över ett landskap som kunde vara taget ur vilken fantasyfilm som helst. Man saknar ord. Se dessa makalösa foton över ett otroligt vackert landskap.

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggMånförmörkelsen – eller inte
Nästa inläggMichigan Train Station – urban exploring
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.