Månförmörkelsen – eller inte

0
436
visningar

Det är nog många som står med sina objektiv riktade upp mot gubben i månen denna kväll. En fin månförmörkelse. Jo, för dom som har mörkt och molnfritt. Istället för månfoton så fick det bli en ett par andra foton. Ni vet ju vad dom säger om månen – när den är full så gömmer sig ugglorna i mossen.

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggNattfoto över städer #foto
Nästa inläggFantastiska naturfoton #foto
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.