Nattfoto över städer #foto

0
497
visningar

Tänk er en storstad. Tänk er att befinna sig på ett riktigt bra ställe för att fotografera hela staden. Det är natt och kärnan pulserar genom din sökare. Här är ett par riktigt intressanta foton över stad i natt. Nu är det bara ut och rigga upp stativet och ta ett par mästerverk.

Visa tidigare inläggPorträtt i sommarkväll #foto
Nästa inläggMånförmörkelsen – eller inte
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.