14 unika färgfoton från 40-talet

0
395
visningar

Farm Security Administration (FSA) var en satsning under depressionen för att bekämpa amerikanska fattigdomen på landsbygden.

FSA:s hade insatser för att förbättra livsstilen för arrendatorer, hyresgäster, och väldigt dålig jordägande bönder. FSA skickade ut fotografer för att dokumentera jordbruket. Fotograferna använde svartvit film men ett par rullar med färgfilm tog. Se dessa unika foton.

Visa tidigare inläggMichigan Train Station – urban exploring
Nästa inläggUnderliga foton från förr
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.