Michigan Train Station – urban exploring

0
531
visningar

I Michigan finns en underbar tågstation som lade ner 1988 och sedan dess stått orörd. Vad är det som är så speciellt med denna byggnad som uppfördes 1913 i Corktown, Detroit? Jo, den var världens största tågstation  med hela 46,000 m2.

Det verkar vara en skattkista för alla som håller på med urban exploring och suget att stilla gå runt och fotografera i denna byggnad låter sig inte tystas. Se alla foton.

Visa tidigare inläggFantastiska naturfoton #foto
Nästa inlägg14 unika färgfoton från 40-talet
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.