Michigan Train Station – urban exploring

0
61
visningar

I Michigan finns en underbar tågstation som lade ner 1988 och sedan dess stått orörd. Vad är det som är så speciellt med denna byggnad som uppfördes 1913 i Corktown, Detroit? Jo, den var världens största tågstation  med hela 46,000 m2.

Det verkar vara en skattkista för alla som håller på med urban exploring och suget att stilla gå runt och fotografera i denna byggnad låter sig inte tystas. Se alla foton.

Visa tidigare inläggFantastiska naturfoton #foto
Nästa inlägg14 unika färgfoton från 40-talet
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

Kommentera