Underliga foton från förr

0
407
visningar

Vad sägs om en soldat som bär på en åsna eller en björn som tittar i käften på en pelikan. Här är några underliga foton från förr.

Visa tidigare inlägg14 unika färgfoton från 40-talet
Nästa inläggLördagsmorgon #foto
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.