Black & #WTF #foto

0
796
visningar

Hittade en underhållande sida som heter Black and WTF som är en drös med gamla underliga foton. Mycket nöje!

Visa tidigare inläggProjekt Post-kameran #foto
Nästa inlägg40 gigapixels #foto i 360°
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.