Fällforsveckan onsdag

0
421
visningar

Idag var vi till Fällfors på Fällforsveckan. Den totalt usla informationen på hemsidan i bästa år 1997-stil förbryllade oss. Inga platser var utmärkta på någon karta varken på hemsida eller i Fällfors. Barnaktiviteterna såg vi inte till och båtturerna som tydligen var till en badstrand var onödigt långa, nära två timmar. Spelmän som underhöll tre pensionärer hör inte heller till höjdpunkterna. Även kvällens grisfesten var en timme fel mot det anslag vi såg i Fällfors. 19:00 enligt hemsida, 18:00 enligt plakatet. Jävligt illa.

Det enda intressanta var fisketävlingen som hölls i Västretjärn. På fallfors.com står det att det även är en fisketävling i morgon, torsdag. Enligt arrangörernas hemsidan var tävlingen bara den 13 juli. Rent jävla amatörmässigt att lägga ut detta på hemsidan. Vi hade tänkt vara med på torsdagens tävling. Detta är usel reklam för Fällforsveckan. Tänk på folk som kommer på torsdag och upptäcker att den inte är någon tävling. Gör om – gör rätt!

Har du tänkt till Fällfors, tänk igen. Det enda som verkar vara värt besöket är den årliga dragracingen.

 

Här är ett par foton från vårt besök.

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggMåndagen i #foto
Nästa inläggKvällspromenad #foto
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.