Tre och en strand – kvällens fotografering #foto

0
490
visningar

Ikväll var Kim Lundgren och jag ute och tog ett par foton på den lilla stranden i Stavträsk. Inga monsterfiskar eller andra varelser kröp upp ur det mörka vattnet. Christin som var modell ikväll råkade stuka sin fot men det märks inte på fotona. Nåja, så länge vi blev besparade från dessa fjälliga mördarfiskmän så gick det rätt ok. Här är två foton från kvällen.

 

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggKvällspromenad #foto
Nästa inläggSvartvitt under sommarkvällen #foto
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.