Solnedgång och modellfoto #foto

2
557
visningar

Efter en fruktsam dag begav vi oss ut i norrlandskvällens öppna gap. Där i skogen fanns en bro och på bron stod Theresa. Det sa bara klick. Ett par gånger. Här är resultaten från kvällens fotografering. Besök gärna Theresa på hennes blogg.

 

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggLost Words – Approaching #foto
Nästa inläggMåndagen i #foto
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.