50 bisarra foton från förr

0
555
visningar

Här kommer 50 väldigt underliga foton från förr. Vad dessa har för syfte kan man undra och det är ju ett syfte i alla fall.

 

Visa tidigare inläggRingar och omskolning
Nästa inläggUnderbara ansikten
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.