Åter till hemstället – revisited

0
512
visningar

2004 åkte vi med min farsa till Burträsk som ligger 3,8 mil sydväst om Skellefteå. Vi skulle gå på en auktion och sedan skulle det göras något som inte gjorts på många år – besöka hans gamla skola och även hemstället i Skråmträsk. Här är ett par foton från besöket.

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggUnderbara ansikten
Nästa inläggKastbar panoramakameraboll
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.