Skådespelare skådespelar på #foto

0
475
visningar

”Fotograf Howard Schatz hade en idé: placera skådespelare i en rad roller och dramatiska situationer för att avslöja essensen av sina karaktärer. Sådan var den premissen bakom hans bok, In Character: Actors Acting.” / Vanity Fair.

Se dessa intressanta foton här.

 

Visa tidigare inläggKastbar panoramakameraboll
Nästa inläggDimman i höstkvällen
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.