iPod 30GB i #macro

0
652
visningar

Undrar ni hur en iPod ser ut inuti? Jag har öppnat en och tagit ett par macrofoton.

[zenphotopress album=40 sort=latest number=9]

Visa tidigare inläggCommodore Amiga – en närstudie
Nästa inläggI dimman dold
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.