#HiISOday – back to basic

0
128
visningar

#HiISOday är en dag då vi ställer om våra kameror till svartvitt och höga ISO-tal för att få tillbaka den analoga känslan och tar ett steg från efterbehandling.


Varför? För att vi kan. Var inte rädd för brus i dina foton utan se detta som ett kreativt verktyg för att få en analog känsla i fotona. Är du intresserad att vara med och göra ett event av #HiISOday hittar du oss på just den taggen. Kom gärna med feedback och egna idéer.

Hitta oss på Flickr 

# HiISOday is a day when we put our camera settings to black and white and high ISO to get back the analog feel and take a step away from finishing the photo in Photoshop. Why? Because we can. Do not be afraid of the noise in your photos, but see this as a creative tool to get an analog feel of the photos. Are you interested to join and make an event of # HiISOday find us on that particular tag on Twitter. We welcome feedback and ideas.

Find us on Flickr

Visa tidigare inläggTandberg Sölvesuper 11 i svartvitt
Nästa inläggKamera i kamera = Konica
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

Kommentera