#HiISOday – back to basic

0
596
visningar

#HiISOday är en dag då vi ställer om våra kameror till svartvitt och höga ISO-tal för att få tillbaka den analoga känslan och tar ett steg från efterbehandling.


Varför? För att vi kan. Var inte rädd för brus i dina foton utan se detta som ett kreativt verktyg för att få en analog känsla i fotona. Är du intresserad att vara med och göra ett event av #HiISOday hittar du oss på just den taggen. Kom gärna med feedback och egna idéer.

Hitta oss på Flickr 

# HiISOday is a day when we put our camera settings to black and white and high ISO to get back the analog feel and take a step away from finishing the photo in Photoshop. Why? Because we can. Do not be afraid of the noise in your photos, but see this as a creative tool to get an analog feel of the photos. Are you interested to join and make an event of # HiISOday find us on that particular tag on Twitter. We welcome feedback and ideas.

Find us on Flickr

Visa tidigare inläggTandberg Sölvesuper 11 i svartvitt
Nästa inläggKamera i kamera = Konica
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.