Ny studio – nya foton – nya tag?

2
632
visningar

Efter en lång vinterdvala kommer man sakta tillbaka. Nu med helt ny foto-och filmstudio och förhoppningsvis mer energi. Denna energi som ibland helt kan försvinna på ett oförklarligt sätt och lika snabbt eller långsamt komma tillbaka. Låg profil har varit ledord de senaste sex månaderna. Rätt jobbigt när man är van att kreera och hålla vara ett med sociala nätverk såsom Twitter.

Ibland får man nog och det gjorde jag i december. Tyvärr. Kanske kommer jag tillbaka till nätverket jag haft den stora glädjen att tillhöra i över tre år. Sen är det ju en annan sak om nätverket vill ha tillbaka mig. Utan andra människor är man inget.

Uppe till höger är en enkel ritning över nya studion och nedan ett par foton tagna i den.

 

Fotona som är gigantiska är anpassade efter den nya iPaden med 2048px och 264dpi.

 

 

Visa tidigare inläggUppesittarkväll med kamera och modell
Nästa inläggModell för en kväll i vårsolen
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.