500 mm och frun som modell

0
572
visningar

I vår familj är vi sex stycken. Jag, min fru och vår dotter med husdjuren Kung Katt, eller Sixten som han heter och sköldpaddan Sverker. Men den sjätte då? Det är mitt objektiv, Sigma 50-500, som är svår att leva utan. Men går det att ta några vettiga foton på människor med 500 mm? Självklart, är mitt svar. Idag körde jag med dubbla minneskort där det hamnade jpg-filer i 1416 × 2128 pixlar*. Här är ett par såna foton från dagen, helt utan redigering. Jo, jag gillar min kameran också.

*JPEG Basic

DSV0080-e1338054998760 DSV0113-e1338054981576

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggModell för en kväll i vårsolen
Nästa inläggEn del av kamerasamlingen
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.