Nationaldagen och bullfest i Glommersträsk

1
704
visningar

Nationaldagen i Glommersträsk firades på det över tvåhundraåriga hembygsområdet Hängengården. Det var inte vilket firande som helst utan en bullfest i Fru Käcks café för hela byn. Inte ens det tråkiga sommarvädret kunde avskräcka fikasugna i alla åldrar och snabbt fylldes borden med kaffe, saft och fyrtiotvå sorters kakor att välja mellan. Över hundrafemtio fick sitt sockerintag rejält påfyllt och besökarna verkade väldigt belåtna. Detta är något som fler byar skulle anordna. En perfekt träffpunkt för att såväl fira nationaldagen och äta hembakade godsaker.

Se inslaget i HD

Relaterade bilder:

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.