Ett halvår med Nikon J1

0
766
visningar

Efter ett halvår tillsammans med Nikon J1 och adaptern FT-1 kan jag summera detta system med ett ord: Briljant. Är du ute efter ett smidigt system med systemkamerans fördelar bör du titta närmare på Nikon 1, speciellt om du redan har objektiv med F-fattning. Här är några foton som visar vad denna lilla kamera kan göra. Äger du dessutom en blixt från Sigma (ex EF-500 DG Super) kan du fjärrstyra den med med den inbyggda blixten.

Visa tidigare inläggNathalie i nytt ljus
Nästa inläggDen fantastiska katten
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.