Den fantastiska katten

0
820
visningar

En ovanlig liten katt på fotot som min viktiga klient ville att jag skulle ta. Katt är nämligen en helt fantastisk… katt. Den är inte så gammal men är doktor, kock, bebis och världens bästa vän. Katt är nämligen fantasin själv och kan bli vad som helst när min klient så önskar. Att vara ute i rymden för att senare under dagen bli räddad från tokiga prinsar i ett sällsamt slott långt bort i landet Fantasi. Katt är vår dotters älskade kramdjur som följt med henne i snart fem år. Detta porträtt ska pryda hennes vägg som en påminnelse att aldrig förlora sin fantasi och tillåta sig ha sitt barnasinne kvar.

Visa tidigare inläggEtt halvår med Nikon J1
Nästa inläggLost Words – Unknown
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.