Vår i vår lilla värld

0
804
visningar

Det är en underlig fråga om man nu inte gör reklam för hjälmar och kallar huvudet för knoppen. Här är ett gäng foton från dagens lilla promenad runt gården. Samtliga foton är 2048 pixlar._DSC3844 _DSC3894 _DSC3892 _DSC3889 _DSC3876 _DSC3870 _DSC3858 _DSC3851

Visa tidigare inläggLost Words – Unknown
Nästa inläggDrakbåtsrodd i Skellefteå 2013
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.