Trästocksfestivalen i full gång

0
390
visningar

Är du på området och njuter av stämningen, lyssnar på musik och allmänt stortrivs – du är inte ensam. Dagen började mulet för att under eftermiddagen spricka upp i solsken. Kvart över fem steg Loke upp på scen och spelade sina kraftfulla låtar inspirerade av allt mellan relationernas komplikationer, liv, död och svek. En lysande öppning på en lika lysande festival. I det ögonblick Loke spelat färdigt började regnet att ösa ner över festivalbesökarna. Regnet tog uppehåll medan Vera Vinter från Stora Lappträsk. Hon spelar glesbygdspop från Norrland och svårmodet kom i form av en rejäl regnskur men publiken stannade kvar.

Ser ni en man med en tablet på ett stativ är det Västerbottens Nytt som testar att göra ett inslag över helgen genom att enbart använda sig av iPad Mini.

Glöm inte att tagga #trastock på sociala medier!

[zenphotopress album=59 sort=latest number=25]

Relaterade bilder:

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.