Enkel kameratest: Samsung Galaxy Note 3 – Del 1

0
1124
visningar
20131020_161850_Richtone(HDR)
Richtone HDR

Vi har tagit denna gigantiska mobil på en ett par fototurer och upptäckt att det är rätt roligt att fotografera med mobilen. Kameran och processorn imponerar när det bär till att fotografera HDR och kräver inte att fotografen håller kameran oändligt och krampaktigt still för att få ett vettigt resultat. Det hela är över på ett förvånansvärt kort ögonblick och med ett riktigt bra resultat.

Under kommande veckor ska vi testa kameraappar och se vilken som presterar bäst med minst krångel och störst användarvänlighet.

Här finns 22 foton tagna med Note 3.

Här nedan är en kort inspelning med Note 3 och 4K-upplösning. Kom ihåg att välja det i menyn.Skärmavbild 2013-10-21 kl. 13.05.14

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=ES3pcCIpgRQ’]

 

  • CameraMain(Rear) :
  • 13 Mega-pixel BSI Sensor
  • Auto Focus camera with Smart Stabilization
  • LED Flash(High CRI), and Zero Shutter Lag
  • Slow motion (HD 120fps)
  • Camera Mode : Drama Shot, Sound & Shot, Animated Photo, Eraser, Best Photo, Best Face, Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports, Golf, Surround shot, Live effect
Visa tidigare inläggRallylydnad i Drängsmark 2 augusti
Nästa inläggRethink, reimagine, reinvent
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.