Rethink, reimagine, reinvent

0
498
visningar
inbjudningskort eller födelsedagsfoto

För det första vill jag välkomna dig till mitt nya hem – fredrikmarklund.se. Under många år hade jag en hobby som jag kallade DarkSideDesign. En rätt spretig hobby där allt från poesi, teknik till foto och film låg inbäddade på en lika rörig webbplats. Spretigt värre. Nu är det dags att tänka i helt nya banor och kliva fram bakom den skugga som varit runt det som jag brinner för mest – foto och film.

[icon style=”icon-leaf”][/icon]Rethink, reimagine, reinvent

Nu lägger jag all fokus på fotografering och högkvalitativ bildbehandling. Det som är bra ska bli väldigt mycket bättre.

Alla har vi tvivel på vad vi kan göra, det är utmaningar för både kropp och själ. Senaste åren har varit jobbiga och att stå och stampa i samma pöl av urvattnad kreativitet kan vara bra för att ta nya tag. Man är ju trots allt den människa som vi ska leva med i resten av livet.

Visa tidigare inläggEnkel kameratest: Samsung Galaxy Note 3 – Del 1
Nästa inläggTio år går fort
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.