Hur man gör en actionfru

0
542
visningar
Avancerad Photoshop

Min fru har tjatat väldigt länge på att hon vill vara en actionhjältinna. Nåja, det kanske är en stor överdrift. Det hela var min idé och hon ställde upp. Då gäller det att leverera. Här är en video hur över sextio lager blev till en fartfylld poster med min fru i huvudrollen. Obs! Man ska inte bränna kyrkor på riktigt. Bara i Photoshop.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=y7AVEb5YKEg&feature=youtu.be’]

Visa tidigare inläggEn snabb video hur postern Le miss Klara gjordes
Nästa inläggFlashback friday – Älskade lador
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.