Down the country lane

0
669
visningar
Produktfotografering

Idag kom min fru hem efter två behandlingar på Norrlands Universitetssjukhus i Umeå. Med sig hem hade hon en dryck som ska förtäras till helgen. Före detta passade jag på att testa en produktfotografering. Rätt okej men inte mer. Nu ska det byggas spotlights av gamla objektiv. Kommer att blogga om detta intressanta projekt.

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggPrinsesskronan
Nästa inläggEn glödande skog med sommarregn
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.