En glödande skog med sommarregn

0
678
visningar
Regn över skog och antenn

Jag älskar orangea sken och speciellt från kvällshimlen. Detta tillsammans med ett par små regnmoln gör det även spännande. Nåja, om inte regnet kommer ända dit man är så blir det bra. Inte för att ett ljummet sommarregn sitter fel och den underbara doft som följer med och fräschar upp. Det är något vacker med ett stilla fallande regn. Tänker man efter så är det ett rätt storslaget ljud som dessa små droppar gör som fyller en stor yta med sitt lågmälda smattrande. Att se dess lek bland molnen med en glödande himmel är magiskt.

[icon style=”icon-camera”][/icon] Nikon D3

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggDown the country lane
Nästa inläggOptisk snoot av gamla objektiv
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.