Optisk snoot av gamla objektiv

0
415
visningar

Baaaap! Efter många funderingar så drar jag igång ett roligt projekt där jag återvinner gamla objektiv till något helt annat. Igår använde jag mig av ett Tokina 200mm plus en 15W lampa på texten till flaskan. Det ska svarvas en adapter för att kunna byta lampa och objektiv på ett smidigt sätt och även ett fäste för hållare till stativ.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=25Nv2srsHN4′]

Visa tidigare inläggEn glödande skog med sommarregn
Nästa inläggThrowback Thursday – Våren och sommaren 2004
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.