Legenden Alice Babs

0
531
visningar

För ett par år sedan fick jag ett album som tillhörde min farmors bror. Albumet var från 1947. Fotona var tagna i Åre och i det fanns ett par  små pärlor från det svenska nöjeslivet. Inga negativ fanns och storleken på fotona var 7,5 x 5,5 centimeter. Här är ett restaurerat foto Alice Babs som just gått ur tiden.

retro

Visa tidigare inläggMjöldamm och björkvedsdoft
Nästa inläggFlashback Friday – Smultron på ett strå
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.