Legenden Alice Babs

0
99
visningar

För ett par år sedan fick jag ett album som tillhörde min farmors bror. Albumet var från 1947. Fotona var tagna i Åre och i det fanns ett par  små pärlor från det svenska nöjeslivet. Inga negativ fanns och storleken på fotona var 7,5 x 5,5 centimeter. Här är ett restaurerat foto Alice Babs som just gått ur tiden.

retro

Visa tidigare inläggMjöldamm och björkvedsdoft
Nästa inläggFlashback Friday – Smultron på ett strå
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

Kommentera