Flashback Friday – Smultron på ett strå

0
412
visningar
Foto: Erland Marklund
Smultron, tävlingsfoto 1979. Foto: Erland Marklund

Aldrig har längtan till sommaren varit så stark. Utanför fönstret ser jag fluffig snö och istappar likt häxfingrar som greppar sig runt takrännorna. Det blir sommar i år också varje gång jag slänger en blick mot termometern. Den där doften av varm skog går aldrig att radera hur mycket snön och kylan försöker bedöva mig. Säg mig – när åt du smultron på ett strå senast? Smultron på ett strå. Vilken fantastisk idé som är väldigt ekologisk. Inget spill utan bara ren njutning.

Dessas underbara små bär är sommaren i en enda liten förpackning. Är det inte dags att återuppleva barndomen igen eller kanske testa det för första gången?

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggLegenden Alice Babs
Nästa inläggThrowback Thursday – Sommarfoto 2004
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.