Flashback Friday – Rök ovan trädtopparna

0
350
visningar

Snön ligger tät och björkarna står kala. En fabrik i fjärran spyr ut sin rök i den kyliga vinterhimlen. Det är något kusligt med detta foto. Inte bara att det sticker upp en stor skorsten bland träden utan även den smala skogsvägen som leder in mot den.

Foto: Erland Marklund, cirka 1972

Visa tidigare inläggThrowback Thursday – Sommarfoto 2004
Nästa inläggGrattis Klara – en fotokavalkad genom livet
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.