Grattis Klara – en fotokavalkad genom livet

0
454
visningar

Idag är det en stor dag. Vår kära Klara fyller sex år och vi har hittat på så mycket roligt genom dessa år. Att tiden går snabbt när man har roligt är ingen överdrift. Det var ju nyss som vi åkte till Umeå och det snöade så fruktansvärt men vädret var det minsta man tänkte på. Undran vem som låg där inne i magen och ville ut var ofantlig. Efter en relativt lugn eftermiddag och kväll så började det på riktigt. Min fru låg och andades rolig luft och mina käkar tuggade febrilt ful-Snickers. 01:24 var den lilla människan ute i det fria. Aldrig någonsin har jag upplevt något så overkligt. Där på sin mammas mage låg en lite krabat och såg sig runt med stora ögon. Så harmlös, vackert och lugnande det kändes.

Ett fat med mackor och dryck placerades på bordet bredvid sängen. Personalen tog med sig krabaten för att se så allt var bra. Mellan tuggorna och förfriskande dryck gick det upp för oss att vi inte hade någon aning om det hade blivit en pojke eller flicka. Aldrig förr hade tankar om könsroller sådan liten betydelse. Det enda vi visste var att vi direkt kom att älska krabaten oavsett kön, utseende eller… ja vad som helst . Krabaten var vår. Personalen tyckte krabaten var så klar i ögonen och allt såg bra ut. Det blev en flicka fick jag veta och gick direkt till min fru för att berätta det. Sen återstod det att med pirriga fingrar ringa släktingarna och meddela att det skett – vi hade blivit föräldrar. Vi funderade lite till på namnet och det var inte svårt att slå fast att hennes klara ögon avgjorde det.

Så stort grattis på din sexårsdag Klara, vi älskar dig!

Visa tidigare inläggFlashback Friday – Rök ovan trädtopparna
Nästa inläggFordonsfredag – Tre snabba och en långsam
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.