Junihimmel

0
523
visningar

Den mystiskt vackra i en junihimmel. Solstrålar som tränger ner genom tjocka moln strax före klockan åtta på kvällen. Ljuden av fåglar som kvittrar i fjärran och insekters lek i stillheten. Du vackra sommar, snart är du här igen.

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggFordonsfredag – Tre snabba och en långsam
Nästa inläggFlashback Friday – En vanlig dag under månen
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.