Throwback Thursday – Du underbara kamera

0
400
visningar

Den där lilla lådan har alltid fascinerat mig. Den är på något sätt väldigt magisk. Bara den saken att fånga ett ögonblick och bevara det är helt otroligt. Visst låter det fantastiskt? Fånga och ett ögonblick. Redan som treåring höll fingrarna krampaktigt i varenda kamera som hamnat i mina händer och älskade att titta i fotoalbum.

Visa tidigare inläggFlashback Friday – En vanlig dag under månen
Nästa inläggDet suger!
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.