Mot fjärran and beyond

0
120
visningar

En dikt denna vintriga tisdag.

Med vind i seglen på mörkblått vatten sin färd i horisonten styrde. Vägen var vindens dans på havets krusiga yta. Diset var ridån och vågorna spelade sin musik. Mot fjärran gick färden och ankra i okänd hamn. Havet i stilla sommarnatt krusar sig sakta mot land.

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggFoton från Frostkåge triathlon 2 augusti
Nästa inläggEnslingen
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

Kommentera