Mot fjärran and beyond

0
752
visningar

En dikt denna vintriga tisdag.

Med vind i seglen på mörkblått vatten sin färd i horisonten styrde. Vägen var vindens dans på havets krusiga yta. Diset var ridån och vågorna spelade sin musik. Mot fjärran gick färden och ankra i okänd hamn. Havet i stilla sommarnatt krusar sig sakta mot land.

Relaterade bilder:

Visa tidigare inläggFoton från Frostkåge triathlon 2 augusti
Nästa inläggEnslingen
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.