I trolldegens fantastiska värld

0
601
visningar

I trolldegens fantastiska värld

Throwback thursday den här gången tar oss till sjuttiotalets sista andetag. Vid Perstorpsbordet sitter en leksugen ung pojke med ett par Corgi-bilar och en Massey Ferguson. Leken med en grön trolldeg kittlar fantasin och han befinner sig på en bondgård.

Visa tidigare inläggAdobe Photoshop 25 år
Nästa inläggDiabetes fotoprojekt
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.