Diabetes fotoprojekt

0
1519
visningar
Diabetes

Diabetes fotoprojekt. Idag har vi testat den nya TTL-kabeln och en diffusor på 1,8×2.0 meter för sommarens kommande fotoprojekt. Min fru har diabetes och gillar godis, en inte allt för lätt balansgång. Idéen var att hon skulle sitta vid bordet och se ner på en massa godsaker som ligger där och frestar. En blixt med dubbla blå gelfilter står på höger sidan och skjuter genom denna diffusor. En blixt med med snoot belyser hennes ansikte och en tredje fungerar som filler för blått ljus för att simulerar kvällsljus mitt på ljusa dagen. Här är resultatet.

Följ på Facebook

Diabetes
Diabetes fotoprojekt

 

Visa tidigare inläggI trolldegens fantastiska värld
Nästa inlägg70-talets orangea sken
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.