70-talets orangea sken

0
596
visningar

70-talets orangea sken

Jag minns det orangea sken som varsamt lindade in vardagsrummet där vi satt framför teven och myste med Nygammalt och brittiska serier. Sockerdricka och lättsaltade chips, kalops och pölsa med rödbetor. Varma mackor med skivad Falukorv, ketchup från Felix, Bostongurka och en alldeles för mager ost. Det var just i detta sken jag njöt barndomskvällarna lekandes med dockor och racerbilar. Lyssnade på LP-skivor med Smurfarna utan hits och klädde ut mig till Pippi Långstrump. Min barndoms lugn på en diabild.Orangea skenets lugnhet

Visa tidigare inläggDiabetes fotoprojekt
Nästa inläggFalcon öl – produktfoto
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.