Invigning av bensinmacken i Storkågeträsk

0
1267
visningar
Lorents Burman
Storkågeträsk livs - Energi på väg, Skellefte bränslen AB
Storkågeträsk livs – Energi på väg, Skellefte bränslen AB

På självaste hemvändardagen den 25 juli var det premiär för den nya bensinmacken i  Storkågeträsk​. Äntligen kan byborna tanka bensin och diesel utan att behöva åka ett par mil. Kommunalrådet Lorents Burman fick hoppa in i rollen för att inviga macken när Tomas Öhlund fått förhinder. Burman höll ett kort tal om tidigare invigningar som inbringade en del skratt och sedan tankades Storkågeträsk Livs bil med cirka 14 liter diesel. Den soliga hemvändardagen bjöd även på ostprovning av Svedjanost, ponnyridning, öppen trädgård och många andra aktiviter för att avslutas med grillkväll vid skolan.

Visa tidigare inläggFoton från Knuffarcupen i Jörn 28 mars 2015
Nästa inläggTomater
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.