Juligt twist & popkort

0
1647
visningar

På nätet har jag sett flera som gjort twist and popcards. De ser så roliga ut att jag ville testa. Googla gärna för att se beskrivning eller film på hur det fungerar.

Det är julkortstider, så jag gjorde ett julkort. 

Det var enklare än jag trodde och det blev väldigt lite spillmaterial. Nästan ett helt cardstockark gick åt till stommen och sen har jag använt mej av tidigare spillbitar av mönsterpapper för att dekorera.

Popup-mekanismen gör att mittendelen viks upp snyggt när kortet öppnas.

Baksidan fick en bit spillpapper med min personliga stämpel från Roxstamps.

Det här kortet finns att beskåda i ScrappaLoss-bloggen också.

Previous articleTrippelfirande
Next articleMin julklapp

Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande.
På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna.
Vill du se mer så finns jag även på Instagram.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

Visa tidigare inläggEtt gäng julkort
Nästa inläggTrippelfirande
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. Just nu studerar jag till lönekonsult. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.