60-åringen

0
561
visningar

En 60-åring firades  tidigare i höst, hon fyllde år i sommar, men arbetskamraterna (nuvarande och gamla) firade henne med fika och blommor och presentpengar i efterskott.

Jag har fastnat i Altenews stämplar, det lär nog hålla i sej ett tag till. Den här gången använde jag Distressdynor på akvarellpapper till blomman. Siffrorna har jag skurit ut i min skärmaskin och målade med akvarellfärg. I övrigt blev det enkelt med rosa prickigt papper.

Insidan fick en liten spillbit och ”Grattis”-stämpel.

Baksidan med en till spillbit och min personliga stämpel, dekorerad med Altenews blad.

Previous articleKörsbärsblom
Next articleSvärfar 75 år

Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande.
På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna.
Vill du se mer så finns jag även på Instagram.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

Visa tidigare inläggSvärfar 75 år
Nästa inläggKörsbärsblom
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. Just nu studerar jag till lönekonsult. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.