Evening 1974 – Lightroom preset

0
683
visningar

Vill du återskapa den där känslan från 70-talets vardagsrum med orange belysning? Här är preset för dig.

Visa tidigare inläggDIA River no blue – Lightroom preset
Nästa inläggSummer 1963 – Lightroom Preset
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.