Gnistrande vitt

0
653
visningar

Månadens tema i ScrappaLoss-bloggen är vitt och min tolkning blev det här kortet.

Bakgrunden är lätt skuggad i kanten för att få djup och de andra två lagren fick gnistrande glitterlim. Den utskurna ramen är från SVGcuts och är helt gratis att ladda ner för att skära ut i en skärmaskin.

Stämpeln är från RePrint.

I ScrappaLoss-bloggen söker vi fler inspiratörer. Klicka här för att få veta mer.

Previous articleMin julklapp

Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande.
På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna.
Vill du se mer så finns jag även på Instagram.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.