Julrutor

0
600
visningar

Julen närmar sej med stormsteg och nu på söndag är det första advent.  Trots att det är skogstema i ScrappaLoss-bloggen, så kuppar jag in ett julkort. 

Med julgran och Rudolf och i färgerna kraft och grönt, blev det lite skogskänsla med jultema.

Jag har liftat ett kort jag gjorde själv för nått år sedan. Den gången tror jag att jag utgick från en skiss. Småstämplarna har jag målat enkelt med ProMarkers och detaljer med gelpennor.

Previous articleSvärfar 75 år
Next articleTrippelfirande

Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande.
På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna.
Vill du se mer så finns jag även på Instagram.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

Visa tidigare inläggTrippelfirande
Nästa inläggSvärfar 75 år
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. Just nu studerar jag till lönekonsult. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.