Körsbärsblom

0
517
visningar

För en månad sedan fyllde pappa år, men jag har sparat att visa upp kortet tills nu eftersom månadens tema i ScrappaLoss-bloggen är ”Grattis”.

Jag är inne i en enkel period just nu. Det blir många CAS-kort (Clean and Simple). Förut hade jag svårt för det, men nu känns det mer bekvämt.

Till det här kortet har jag använt mej av Altenews set ”Vintage flowers”, men inte de stora fina stämplarna, utan de små fina blommorna som också stämplas lager-på-lager.

Jag har tränat lite på att skriva snyggare, men jag blir så nervös när jag ska skriva direkt på alstret. Den här gången använde jag en kalligrafipenna. Nu tränar jag med pensel, för att det tycker jag ser så snyggt ut. Mest tränar jag i iPaden med pennan i appen ProCreate, men lite har jag tänkt ”analogt”.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.