Summer lake sun – Lightroom preset

0
839
visningar

Motljus på fisketuren? Tur i oturen. Här är ett preset till Lightroom för att locka fram detaljer från skannade negativ.

Visa tidigare inläggSummer 1985 – Lightroom preset
Nästa inläggLjudband i kvadrat
Hej och trevligt att du tittar in. Jag heter Fredde Marklund och håller på med fotografering, filmning, skriver foto- och skönlitterära böcker, målar och skapar bilder. På Facebook driver jag ett par grupper; Retrochatt där vi minns tillbaka till barndomens tv-serier, luktsudd och läskeblask. Svenska hemautomatiseringsgruppen är ett lika lång ord som intressant ämne om att implementera och göra sitt boende smartare.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.