Svärfar 75 år

0
1058
visningar

Idag fyller svärfar 75 år och jag har gjort det här kortet till honom. Jag har gått loss med massor av stämplar.

Han älskar jordgubbar, så jag tyckte att Card-io’s stämplar med just jordgubbar passade bra. Setet heter Sweet strawberries. Jag fick in den nyinköpta stämpeln från Reprint mitt i.

Insidan fick några fler stämplar, både från Reprint och YouDo.

Baktill satte jag min personliga stämpel från Roxstamps och en jordgubbe från Card-io.

Jag hoppas han har en trevlig födelsedag.

Previous article60-åringen
Next articleJulrutor

Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande.
På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna.
Vill du se mer så finns jag även på Instagram.

Inlägget kommer från johannamarklund.se

Visa tidigare inläggJulrutor
Nästa inlägg60-åringen
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. Just nu studerar jag till lönekonsult. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
DELA

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar
Ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.